Dillsill

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Dillsill

Marinerad dillsill, gjord på en klassisk ättikslag blandad med finhackad dill, blir en pigg och njutbar måltid. Efter att sillen marinerats i två dygn får du en härlig och matig rätt, förträfflig tillsammans med färsk potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Dillsill

Ingredienser

10 portioner
2 burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
4 dl finskuren dill

Inläggningslag

5 msk ren ättika (24%)
3 dl vatten
2 dl socker
1 tsk grovt krossad vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kommentarer

Testa liknande recept

Limesill
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon
Betyg 3 av 5.53 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sommarsill med citron
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärssill
Betyg 3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Öl- och löksill
Betyg 4.6 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron
Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad