Vintergryta med brysselkål och korv

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
1
Vintergryta med brysselkål och korv

Servera denna snabba och värmande vintergryta med brysselkål och korv efter en dag i snön. Lägg ner rotsaker och potatis smaksatt med kummin och häll över buljong. Låt allt koka ihop och ät din goda gryta med krispig kryddkrasse och färskt bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2000

Vintergryta med brysselkål och korv

Ingredienser

4 portioner
3   potatisar
1/2   vitkålshuvud (1/2 huvud motsvarar ca 500 g)
400 g  falukorv
1   paket brysselkål
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar
3 dl  buljong (av tärning)

Till servering

kryddkrasse
grovt bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Hur mycket vitkål är det lämpligt att ta i?

Ina

2005-10-17

Testa liknande recept

Ugnsbakad vitkål med falukorv samt äppel- och baconpytt
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Korv- och kålgryta med bbq-rippel
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Korvgryta med kummin
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Lyxig falukorv med jordärtskocka, blomkål och äpple
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Wokad falukorv
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga