Tunnbrödsstubbar med salami

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Tunnbrödsstubbar med salami

Tunnbrödsstubbar med salami är jättegott. Salamin ger lite sälta och päronet sötma. Tillsammans blir det riktigt läckert. Du brer färskost på brödet och kan servera tunnbrödsstubbarna som ett matigt mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Tunnbrödsstubbar med salami

Ingredienser

4 portioner
2   stora skivor tunnbröd
1/2   paket färskost (à 200 g)
8   skivor god salami (ca 50 g)
1/2   röd paprika
1   päron
1   näve rucolasallad

För alla

Innehåller gluten och mjölk men är fri från ägg, men kontrollera innehållet i brödet.
Gör glutenfri: välj specialbröd som passar.
Gör mjölkfri: välj mjölkfritt bröd och använd tofu i stället för färskost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Varför ska det va rucola i allt� Utan det så ser det gott ut.

Ann-britt

2017-10-24

God smak men de blev ganska mosiga av päronen.

Jeanette

2007-07-17

Näringsvärde per portion

Energi1050 KJ / 250 kCal
Fett19 g

Testa liknande recept

Magnus tunnbrödsrullar
Betyg 3.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Parmarullar med olivkräm
Betyg 3.4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fylld filé
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödswrap
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Klassisk tunnbrödsrulle med varmkorv
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 15 min att tillaga