Tunnbrödssnittar med skinka
Tunnbrödssnittar är perfekta munsbitar att bjuda på vid mingel eller som en enkel förrätt. Här fylls snittarna med smakrik kräm av två sorters senap och brysselkål, samt julskinka. Rulla ihop och skär tunnbröden i lagom breda skivor och snittarna är klara att servera.
Ingredienser
ca 40 snittar
300 g cream cheese
2 msk dijonsenap
3 msk skånsk senap
salt
svartpeppar
15 brysselkål (15 st motsvarar ca 200 g)
1 kruka gräslök
4 rektangulära tunnbröd
8 skivor julskinka
För alla
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri cream cheese.
Gör mjölkprotein: byt ut cream cheese mot mjölkproteinfrittt ersättningsalternativ.
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi188 KJ / 45 kCal
Fett3 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer
Har precis fixat den ! Super gott och lätt att göra ! Marica
Marica
2023-12-30Uppskattat på julbordet, kul med något nytt
Linnéa
2022-12-28Väldigt goda.
Anna
2022-12-25