Stekpannebröd

Betyg 4.1 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Stekpannebröd

Enklast möjliga bröd gör du i en stekpanna. Här har du ett grundrecept för stekpannebröd, men våga gärna prova någon av föreslagna smaksättningar för extra god smak på brödet i stekpannan.

Stekpannebröd

Ingredienser

6 bröd
50 g rumstempererat smör
5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 1/2 dl mjölk

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

10 st
  • Det smakar pannkakor, inte vad jag förväntade mig. Ville ha den här brödiga smaken

    Emelie

  • Går detta bröd att frysa in?

    Anna-lena

    Hej Anna-Lena. Brödet går fint att frysa in. Vänliga hälsningar Leif

    ICA-köket

  • Bra grundrecept. Jag saknade varor hemma så bytte smör mot 40g olja och tog 20% grahamsmjöl.

    Nathalie

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi1110 KJ / 265 kCal
Fett9 g
Salt2 g
Kolhydrater39 g
Protein6 g

Testa liknande recept

  • Scones med torkad frukt
    Betyg 2.9 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kryddiga ostmuffins
    Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rosmarinscones
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mrs Fagans goda russin scones
    Betyg 4.2 av 5.43 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Scones
    Betyg 4.2 av 5.5455 personer har röstat
    Receptet har 335 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Apelsinscones med katrinplommon
    Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad