Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Herregud – tryffel och risotto i en och samma måltid. Ja, du ser helt rätt! Det krämiga riset serveras ihop med smörstekt svamp och pancetta, samt mild mâchesallad. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Ingredienser

2 portioner
600 g  risotto med tryffel
100 g  pancetta
150 g  ostronskivling
1/2 msk  smör
salt
peppar
250 g  miniplommontomater
65 g  mâchesallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i risotton.
Fri från gluten. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Tips

Dela och blanda tomaterna med lite balsamicovinäger.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3376 KJ / 783 kCal
Fett40 g
Salt5.9 g
Kolhydrater80 g
Protein26 g

Testa liknande recept

Under 30 min att tillaga
Stekt ostronskivling med vitlök och persilja
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerad ostronskivling
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatiscrisp med svampsurprise
Betyg 2.3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Crostini med ostronskivling och citronmascarpone
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampwok med cashewnötter och hoisinsås
Betyg 3.5 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga