Tranbär och portvin i clementinhalvor

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Tranbär och portvin i clementinhalvor

Clementinhalvor med tranbär och portvin är ett underbart gott och vackert tillbehör till kalkon, som serveras varma och förslagsvis läggs runt kalkonen. Skålarna av clementinhalvorna görs enkelt genom att pressa ut juicen. Tranbär och portvin ger tranbären en fantastisk smak.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Tranbär och portvin i clementinhalvor

Ingredienser

8 portioner
1   paket frysta tranbär (à 225 g)
finrivet skal och juice av 1   apelsin
1   burk rönnbärsgelé eller portvinsgelé (à 225 g)
2 msk  portvin
4   clementiner
socker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chili- och apelsingrillad kyckling
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Clementin- och aprikosmarmelad med kanel
Betyg 2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julbrownie med frosting
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrusshot med gurkmeja
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Virgin citrus-screwdriver
Betyg 2.9 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrusdessert med mandelgrädde
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga