Svartkål med pinjenötter och parmesan

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat
0
Svartkål med pinjenötter och parmesan

Den milda svartkålen med sitt italienska påbrå passar smakmässigt fint tillsammans med parmesan och pinjenötter. Den här lättlagade kålrätten är ett utmärkt tillbehör till t ex salsiccia eller bara lite kallskuret och bröd.

Svartkål med pinjenötter och parmesan

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1 dl  pinjenötter
50 g  parmesan eller annan lagrad hårdost
300 g  skuren svartkål
3 msk  olivolja
salt och svartpeppar
3 dl  grädde

För alla

Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut parmesan mot mjölkproteinfritt ostalternativ. Välj ris-, havre- eller sojabaserad gräddersättning.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.4 av 5.
27 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3328 KJ / 796 kCal
Fett0 g
Salt0 g
Kolhydrater0 g
Protein0 g

Testa liknande recept

Parmesanflarn med pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilipesto
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Linguine al pesto (Gudfaderns pasta)
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Morotssoppa med pinjenötter
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pesto alla genovese
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biff tagliata
Betyg 4.6 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga