Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad
Utsökt och tilltalande recept på skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad. Du gör rätten av bland annat potatis, haricots verts, purjolök, senap, honung, kapris och rostbiff. Servera köttet med den härliga salladen och pumpabröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011
Ingredienser
4 portioner
800 g färskpotatis
250 g haricots verts (bönor)
1/2 purjolök
3 msk olivolja
2 tsk dijonsenap
1 msk honung
1 msk balsamvinäger
3 msk kapris
3 msk hackad persilja
4 pumpabröd
1 dl oliver
salt och peppar
360 g skivad rostbiff
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt specialbröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2313 KJ / 553 kCal
Fett17.5 g
Kolhydrater68.8 g
Protein31.2 g
Kommentarer