Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad

Utsökt och tilltalande recept på skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad. Du gör rätten av bland annat potatis, haricots verts, purjolök, senap, honung, kapris och rostbiff. Servera köttet med den härliga salladen och pumpabröd.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011

Skivad rostbiff med italiensk färskpotatissallad

Ingredienser

4 portioner
800 g  färskpotatis
250 g  haricots verts (bönor)
1/2   purjolök
3 msk  olivolja
2 tsk  dijonsenap
1 msk  honung
1 msk  balsamvinäger
3 msk  kapris
3 msk  hackad persilja
4   pumpabröd
1 dl  oliver
salt och peppar
360 g  skivad rostbiff

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet. I övrigt är rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt specialbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2313 KJ / 553 kCal
Fett17.5 g
Kolhydrater68.8 g
Protein31.2 g

Testa liknande recept

Rostbiff med gardensallad
Betyg 3.1 av 5.
29 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Påsklamm med rostade rödbetor och balsamicosky
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddstekt rostbiff med rädisor i sesamdressing
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hel rostbiff med blomkålspuré och grönsaker 
Betyg 3.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Primörer med salsa verde
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sojamarinerade primörer
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga