Shortbread från Skottland

Betyg 3.6 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Shortbread från Skottland

Shortbread är en mumsig och seg dessert med inspiration från Skottland. Kakorna bakas en kort stund i ugnen och pudras med florsocker. Dessa shortbread smakar som bäst nybakade och ännu lite varma!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999

Shortbread från Skottland

Ingredienser

20 st
175 g smör
50 g florsocker
175 g vetemjöl
50 g rismjöl (finns i välsorterade butiker på hälsokosthyllan)
florsocker att pudra över

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Smakade som Walkers shortbread. Lättarbetad deg. Lite svårt att få jämnhöga, men var gör det då man vill att det ska se hembakat ut.

    Katarina

  • Varför kan man inte läsa kommentarerna? Det är väl liksom det som är meningen med funktionen?

    Barbro

    Hej Barbro! Visst ska man kunna läsa kommentarerna! Har du problem från datorn eller mobilen? Vi behöver veta mera om vi ska felsöka. Hälsningar Michelle

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Citronkakor
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pistagekaka
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktkaka
    Betyg 4.9 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sverigekaka med vaniljfyllning
    Betyg 4.5 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hälsingeostkaka med saffran
    Betyg 3.7 av 5.15 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad