Rostade rosmarinlökar

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostade rosmarinlökar

Färsklök, rödlök och vitlök bakas mjuka i ugn tillsammans med olivolja och repad rosmarin. Ett roligt och lite annorlunda sätt att servera lök på. Strö över kalamataoliver och använd som tillbehör på en grön buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2013

Rostade rosmarinlökar

Ingredienser

6 portioner
1 knippe färsk lök
3 rödlökar
4 färska vitlökar
2 rosmarinkvistar
1 dl olivolja
1 dl kalamataoliver
1/2 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi741 KJ / 177 kCal
Fett16 g
Salt1.2 g
Kolhydrater6 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Oliver i citron och rosmarin
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Potatis i ugn med vitlök och rosmarin
    Betyg 4.6 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammracks på grillen
    Betyg 2.8 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tidningsrökt abborre
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Confiterade tomater
    Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad