Röd fisksoppa

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat
0
Röd fisksoppa

Röd fisksoppa får sin fina färg av röd paprika och tomater. Tillsammans med torsk, sej eller hoki, zucchini, lök, krossade tomater smaksatt med timjan, rosmarin och vitlök skapar dem en fantastisk soppa. Servera med gräslök och gratinerad ostmacka.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1996

Röd fisksoppa

Ingredienser

4 portioner
1   zucchini
1 - 1 1/2   röda paprikor
1   gul lök
1 - 1 1/2 msk  olja
1 tsk  salt
1 tsk  torkad timjan eller färsk (1 tsk torkad motsvarar 1 msk färsk)
1 tsk  rosmarin
1   förp krossade tomater (à 500 g)
8 dl  vatten
400 g  torskfilé, sej eller hoki
hackad gräslök
2   vitlöksklyftor
1 krm  peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
383 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgryta med citron
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga