Rabarbersoppa med färskostcrostini

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Rabarbersoppa med färskostcrostini

Rabarbersoppa med färskostcrostoni är härligt gott och relativt lättlagat. Den ljuvlig och mjuka soppan består av rabarber, stjärnanis och vitt vin och till soppan serveras rostat bröd med en god färskost av kanel och kvarg.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1999

Rabarbersoppa med färskostcrostini

Ingredienser

4 portioner
300 g  rabarber
4 dl  vatten
1 dl  vitt vin
1 dl  socker
3   stjärnanis
ev 1/2 msk  potatismjöl

Crostini

1 msk  råsocker
smör
4   långa skivor baguette
1 dl  kvarg (10%)
1 tsk  mald kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Smält rabarber i ugn
Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarberchutney med kanel
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarberkompott med vit chokladmousse
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kanelmascarpone
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbersirap
Betyg 4.4 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott
Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga