Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat
2
Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Ett lyxigt och krämigt recept på yoghurtpannacotta med rabarberkompott. Du gör pannacottan av bland annat yoghurt, gelatinblad och grädde och serverar med en frisk kompott av rabarber.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2011

Yoghurtpannacotta med rabarberkompott

Ingredienser

6 portioner
2 dl  mild yoghurt (3%)
2   gelatinblad
1/2   vaniljstång
2 dl  vispgrädde
2 dl  mjölk
1 dl  socker

Rabarberkompott

500 g  rabarber
1 dl  socker
1   kanelstång
1/2 dl  vatten
färskpressad juice av 1   citron

Till servering

mynta till garnering

För alla

Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri yoghurt, grädde och mjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
34 personer har röstat

Kommentarer

Underbart god efterrätt som passar när som helst på året

Joel

2022-06-05

Fantastiskt gott! Mkt uppskattat av gästerna. Lätt att göra, vackert.

Meta

2012-05-20

Testa liknande recept

Kryddyoghurtpannacotta
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbermarmelad till ostbrickan
Betyg 4.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsmarmelad med lime
Betyg 3.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kall rabarber- och jordgubbssoppa
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rabarbermarmelad
Betyg 4.7 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm rabarberkompott med vanilj och hallon
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga