Lättlagad pizza utan jäst

Pizza är fredagsmys i många familjer men ibland är tiden knapp. Den här pizzan är bakad med bakpulver istället för jäst och behöver därför inte jäsa. Toppa gärna med skinka, paprika, champinjoner och majs och tills sist italiensk mozzarella.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2012

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2862 KJ / 684 kCal
Fett23.7 g
Salt4.7 g
Kolhydrater86 g
Protein28.7 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
12 stKan man använda annat som "degvätska" om man inte har olivolja hemma? Tex vatten i samma mängd?
Sara
Smidigt att göra degen o god också.
Inger
Jättegod
Sami
Bra och lätt att göra med barnen.
Jessica
God pizza
Jimmy
God pizza
Jimmy
Pizzadegen är enkel att göra med barnen. Tog dock annan fyllning med kötfärssås och bacontärningar. Blev supergott.
Linda
Så bra pizzadeg att baka ut. Valde dock annat pålägg. Ajvar, bacon, champinjoner, gul lök, vitlök och färska tomater b
Lise-lott
Super enkel pizza. Tog lite annan fyllning men det blev jättegott med botten som smakade som vanlig pizzabotten. Lagom fast.
Anna
Det var snabbt och enkelt att göra, tog köttfärs istället för skinka. Resultatet blev jättebra.
Vesna