Pannbiff med spenatyoghurt

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Pannbiff med spenatyoghurt

Pannbiff med spenatyoghurt, saftigt goda biffar med smak av senap, rödbetor och kapris som får en krämig följeslagare i den kalla såsen på crème fraiche, spenat och vitlök. Du serverar pannbiffarna med lite tärnad potatis och toppar med såsen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003

Pannbiff med spenatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
1   paket fryst tärnad potatis (à ca 800 g)
1   liten gul lök
600 g  nötfärs
1   ägg
2 msk  fransk senap
1 dl  tärnade, inlagda rödbetor
2 msk  kapris
1 tsk  salt
2 krm  grovmalen svartpeppar
olja
1 dl  tinad bladspenat
2 dl  lätt crème fraiche
1/2 tsk  finhackad vitlök

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: byt ut ägg mot no-eggersättning eller öka mängden vätska något.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Halstrad råbiff med spenatyoghurt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Snabb rödbetssallad
Betyg 2.6 av 5.
61 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkål och betor i ugn
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatpaj med fetaost
Betyg 3.8 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga