Oliver med Västerbottensost
Den klassiska Västerbottensosten, tillsammans med oliver, blir en smakfull lagom kryddstark rätt. En deg av ost, smör, mjöl och kajennpeppar klickar du ut och lägger en oliv i varje. Nygräddade snittar med oliver och Västerbottensost har en livfull och mäktig smak.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001
Ingredienser
24 st
1 burk oliver
2 1/2 dl riven Västerbottensost
2 msk osaltad mjukt smör
1 1/2 dl vetemjöl
2 msk kallt vatten
3 krm kajennpeppar
För alla
Fri från ägg men innehåller gluten och mjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så goda!! Till förrätt och som snacks. 2 1/2 kryddmått kajenn räcker, starka ändå. 5 stjärnor!
Ewa
2024-05-03Jättegoda!!!! Succé !!!!! Rekommenderas varmt som tilltugg/ förrätt.
Ewa
2024-04-27Någon som testat att frysa dom? Hur blir dom isf kör man tinar upp dom i serverar?
Anna-karin
2024-04-17Hej Anna-Karin! Jag tror att dom kan bli lite blöta om man fryser dom, men om du ändå vill testa så kan du värma upp dom lite i ugnen igen. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-04-17