Noisettepralin med apelsin
Såld på romerska bågar? Då bara måste du prova dessa noisettepraliner med apelsinchoklad och inslag av len hasselnötskräm. Det kan vara lite pyssligt att veta precis när smeten är lagom fast för att spritsa, skurna bitar är enklare att göra – och lika gott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014
Ingredienser
Ger 1 sats
200 g mjölkchoklad med apelsinsmak
200 g hasselnötskräm
För alla
Kontrollera noga innehållet i chokladen, annars fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkfri: välj mjölkfri choklad.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkfri: välj mjölkfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi8552 KJ / 2044 kCal
Fett108 g
Salt1.19 g
Kolhydrater240 g
Protein25 g
Kommentarer