Lökfocaccia

Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
0
Lökfocaccia

Baka din egen focaccia och njut! Den här lättbakade varianten med rödlök, blir fantastiskt god genom olivolja, havssalt och de färska örterna oregano och rosmarin på toppen. Ett gott bröd för alla tillfällen!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2012

Lökfocaccia

Ingredienser

1 bröd
1/2   paket jäst (1/2 paket motsvarar 25 g)
5 dl  ljummet vatten (37°C)
1 tsk  honung
8 - 9 dl  vetemjöl special (8-9 dl motsvarar ca 500 g)
2 1/2 dl  durumvete (2 1/2 dl motsvarar 160 g)
1/2 dl  olivolja
2 tsk  salt
1   rödlök
1/2 msk  finhackad oregano
1/2 msk  finhackad rosmarin
1 msk  olivolja till pensling
1 msk  vatten till pensling
flingsalt att strö över

För alla

Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Surdegsbröd med örter
Betyg 3.4 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia med oliver, tomater och rostad paprika
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia i långpanna med dill och prästost
Betyg 4.4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örter
Betyg 4.4 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljäst focaccia
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga