Linsdipp

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
1
Linsdipp

Linsdipp är en lättlagad liten röra på röda linser, vitlök och sambal oelek som är gott till sallader, bröd och kötträtter. Låt svalna i kylen innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Linsdipp

Ingredienser

1 sats
1 dl  röda linser
2 dl  vatten
1/2   grönsaksbuljongtärning
1 msk  olivolja
1   pressad vitlöksklyfta
1 - 1 1/2 krm  sambal oelek

För alla

Kotrollera innehållet i bjuljongen.
Fri från: gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Jättegod röra, jag ville ha den lite lösare så jag hade i några msk olivolja till + mer sambal så det blev lite mer sting.

Jenny

2023-12-20

Testa liknande recept

Skinkschnitzel med tomat- och kokoslinser
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linssoppa med citrussmak
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linsbiffar med het gurkröra
Betyg 3.5 av 5.
66 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Medelhavssoppa med saffran
Betyg 3 av 5.
417 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linssoppa med hummus- och tomatpizza
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Het linssoppa med kokosmjölk
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga