Libapizza med parmaskinka och ruccola

Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat
9
Libapizza med parmaskinka och ruccola

Klassiska italienska smaker i denna libapizza med parmaskinka och ruccola, toppad med pinjenötter, är en oslagbar favorit. Med libabröd får du en krispig och tunn botten och en pizza på italienskt vis, dessutom är det enkelt. En riktig succé, med andra ord!

Libapizza med parmaskinka och ruccola

Ingredienser

1 portion
1 msk  pinjenötter
1 dl  tomatsås
2 dl  riven ost
1   libabröd
6   skivor parmaskinka
ca 30 g  rucola
1 tsk  olivolja

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från laktos och ägg. Innehåller gluten.
Gör mjölkproteinfri: byt ut osten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.

Recept och bild i samarbete med Liba Bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
35 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt enkelt och gott!

Magnus

2024-03-18

Mycket gott !

Ann-charlott

2023-11-30

Det råder delade meningar om en pizza ska va tunn eller tjock i detta hushåll. jag anser mig vara allätare älskar pizza i alla former. Min pojkvän där emot föredrar nog ändå tunna framför tjocka mer än något. Vi gjorde även en Margarita på samma sätt vart otroligt goda båda två. Eftersom dom var så otroligt tunna så va de heller ingen match att få i sig varsin och man slapp matkoma i två dygn efteråt😅👍.

Fia

2021-04-11

Testa liknande recept

Libapizza med kyckling
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vegansk libapizza margharita
Betyg 4.2 av 5.
26 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Libapizza med zucchini och tomater
Betyg 4.7 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Libapizza med nutella och popcorn
Betyg 4.2 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta rigatoni al forno med tomatsås och frikadeller
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga