Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ett vackert och läckert tillbehör med stekt brysselkål, parmaskinka och pinjenötter. Rätten är både snabb- och lättlagad och exemplarisk till pasta och kyckling.

Brysselkål med parmaskinka och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
1   paket tinad brysselkål (à 250 g)
1   paket skivad parmaskinka (à 80 g)
2 msk  olivolja
2 msk  rostade pinjenötter
1 - 1 1/2 tsk  pressad citronjuice
salt
nymalen svartpeppar

Till servering

pasta
kyckling

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfri pasta

I näringsberäkningen ingår pasta och kyckling.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2321 KJ / 554 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Libapizza med parmaskinka och ruccola
Betyg 4.1 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmarulle
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pajskal i långpanna - ricotta & kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Maccaroni & cheese
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselsnacks
Betyg 2.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Carbonara med julskinka och brysselkål
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga