Lax i rispapper med avokado och mango

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Lax i rispapper med avokado och mango

Modernt och spännande är bara förnamnet på detta recept. Lax i rispapper med avokado och mango tillagar du snabbt och relativt enkelt. Råvarorna som laxfilé, rättika, groddar, rispapper, mango och avokado gör denna rätt smakfull och god.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000

Lax i rispapper med avokado och mango

Ingredienser

4 portioner
300 g  laxfilé (måste ha varit fryst i 3-5 dygn)
1   avokado
1   mogen mango
1/3   rättika (1/4 rättika motsvarar ca 150 g)
4   romansalladsblad
4 msk  groddar
4   rispapper

Dipp

1 dl  japansk soja
4   kvistar koriander

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på de färdiga produkter som används. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Japansk rättiksallad
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mango »cannelloni«
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rättika med äpple och senapsfrö
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halstrad laxsashimi med risnudelsallad
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sesamdressad råkostsallad
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kimchi på pak choi
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga