Lättfrusen äppelyoghurt

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat
0
Lättfrusen äppelyoghurt

Voilà, en snabblagad dessert som du enkelt förbereder några timmar innan middagen. Blanda ihop grovrivna äpplen, finrivet citronskal och flytande honung med matyoghurt. Lägg i en form i frysen i två timmar och du har en efterrätt gjord på fina ingredienser. Himmelskt!

Lättfrusen äppelyoghurt

Ingredienser

4 portioner
2   äpplen
1   citron
3 dl  matyoghurt (10 %)
3 msk  flytande honung

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).  

 

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
20 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi682 KJ / 163 kCal
Fett6 g
Kolhydrater24.3 g
Protein2.5 g

Testa liknande recept

Yoghurtglass med kanelplommon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cherimoyaparfait med pepparkakor
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgranité
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelgranité med ingefära
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Yoghurtglass med honungsstekta äpplen
Betyg 3.7 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Isspöken
Betyg 3.1 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga