Kryddig äggtoddy

Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Kryddig äggtoddy

Smakrik och värmande dryck för sköna vinterdagar. Koka upp pressad apelsinsaft med stjärnanis, kardemumma och eventuellt kanel till en lag. Vispa äggulor och socker, blanda med lagen, häll upp och njut!

Kryddig äggtoddy

Ingredienser

6 portioner
1   apelsin (1 apelsin motsvarar ca 1-1/2 dl saft)
2   stjärnanis
1 krm  mortlade kardemummakärnor
6   äggulor
1 dl  strösocker

För alla

Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi456 KJ / 109 kCal
Fett4 g
Kolhydrater15.7 g
Protein2.3 g

Testa liknande recept

Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Godaste glöggen
Betyg 2 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Värmande glöggbourbon
Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cranberryglögg med julsmak
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga