Knäckig rabarberpaj

Godaste rabarberpajen gör du med syrliga rabarber under knäckigt havretäcke med kolasmak. Läckrare rabarberpaj får man leta efter! Servera gärna med vaniljglass eller hemmagjord vaniljsås.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Gör så här
00:50:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1918 KJ / 458 kCal
Fett22 g
Salt0.5 g
Kolhydrater61 g
Protein4 g
Kommentarer
Jättegod, har gjort den flera gånger! Hur behöver jag modifiera receptet om jag vill göra med björnbär istället för rabarber?
Sara
2025-08-05Hej Sara och vad kul att höra! Jag tror att du behöver blanda björnbären med 1 msk potatismjöl eftersom dom vätskar sig mer än rabarber. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-05100% godast alltid. Perfekt med vaniljsås, vaniljglass eller grädde. Helt vad man önskar! Frös halva, tog upp den på morgonen (skulle serveras vid tidig kväll) och lät den bli lagom varm i ugnen vid servering. Perfekt!
Anna-therese
2025-08-04Bara så god och dessutom enkel att göra.
Jan
2025-07-31