Klassisk wienernougat
Hemmagjord wienernougat med rostade mandelflagor och mörk choklad. Precis som i chokladasken fast ännu godare! Smält bara nougat och choklad, blanda med mandel och häll upp i en form. Gör egen wienernougat som julgodis, påskgodis, eller bara som en godbit till kaffet!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2009
Ingredienser
1 sats
250 g nougat
100 g flagad mandel
150 g mörk choklad
För alla
Kontrollera noga innehållet i nougaten.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Det blev supergod wienernougat
Tuula
2023-12-13Exakt vilken nougatprodukt ska man använda?
Annelie
2023-12-07Hej Annelie! Det är vanlig baknougat vi använt. Du hittar den bland bakprodukterna. Hälsningar Lisa
Redaktionen
2023-12-08Fantastiskt gott och enkelt recept. Har provat smaksätta på olika sätt, havssalt passade väldigt bra och apelsin gjorde att det smakade som romerska bågar.
Nils
2020-12-05