Frukt- och nötgodingar

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
0
Frukt- och nötgodingar

De här frukt- och nötgodingar är idealiska att servera på adventsfikat. Torkad frukt, mandel och pistagenötter marineras i glögg och därefter blandar du nötterna med saffran och havreflarn. Blandningen görs till små bollar som doppas i choklad. Mums!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Frukt- och nötgodingar

Ingredienser

40 st
2 dl  glögg
3 dl  torkad frukt (fikon, dadlar, aprikoser, tranbär)
1 dl  mandel
1 dl  pistagenötter
1   paket saffran
1 - 1 1/2 dl  havregryn
100 g  smält mörk choklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fransk nougat med pistage och rosenvatten
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inkokta klementiner med dadlar och pistageglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Bars med nötter och torkad frukt
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chorizo med fikon, svartrötter och pistagenötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Knäckebrödssnittar med pistage och fikon
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga