Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
1
Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Lite vardagslyx får du genom att fräsa kassler tillsammans med spenat, päron och bladspenat och sedan smula lite ädelost ovanpå! Servera kasslern tillsammans med kokt potatis och en knäckebrödssmörgås till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Kassler med spenat- och päronfräs och smulad ädelost

Ingredienser

4 portioner
500 g  kassler
2   päron
olja att steka i
1   påse bladspenat (à 150 g)
salt och peppar
ca 100 g  ädelost

Till servering

kokt potatis
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentar

Kanongott! Blev verkligen glatt överraskad över hur god kombination det var! Att det sedan tog endast ca 10 min att göra iordning var ju inte heller så tokigt!

Annika

2005-11-16

Testa liknande recept

Päron- och ädelostflarn
Betyg 2.8 av 5.
110 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ädel-croque
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Ädelostpaj med stekta päron
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pastasallad med päron, ost och kassler
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med ostyoghurt och strimlad kassler
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga