Jambalaya på risoni

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
0
Jambalaya på risoni

Jambalaya på risoni är en smakrik vardagsmiddag med risoni, prinskorv, kabanoss, mango chutney och paprika. Servera tillsammans med svalkande yoghurt och gurka skuren i tunna stavar.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2012

Jambalaya på risoni

Ingredienser

4 portioner
4   portioner risoni
1   hönsbuljongtärning (eller 1 1/2 msk fond)
1/2 msk  paprikapulver
1   röd paprika
1   grön paprika
1   rödlök
2   vitlöksklyftor
225 g  smal kabanoss
240 g  prinskorv
1 tsk  olja
1   gurka
2 dl  matyoghurt
1 dl  mango chutney
salt och peppar

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden, korvarna och chutneyn.
Gör glutenfri: byt ut risonin mot ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: kontrollera att risonin inte innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3190 KJ / 762 kCal
Fett39.3 g
Kolhydrater72.4 g
Protein27.3 g

Testa liknande recept

Kabanoss med timjan och vitlökspotatis
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous med yoghurt och korv
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kabanoss med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 3.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Makaronipudding
Betyg 3.3 av 5.
203 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Jambalaya med korv och risoni
Betyg 3.7 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kabanoss i libabröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga