Inlagda ägg

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
2
Inlagda ägg

Välsmakande inlagda ägg i en lag av ättiksprit, socker, vatten, rödlök, morot, purjolök och dill. Inlagda ägg passar bra att servera tillsammans med en sillbit en varm och härlig sommardag.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006

Inlagda ägg

Ingredienser

8 st

1-2-3-lag

1 dl  ättiksprit 12 %
2 dl  socker
3 dl  vatten

Inlagda ägg

4   kryddpepparkorn
4   vitpepparkorn
2   lagerblad
1/2   skivad rödlök
1 cm  skivad purjolök
1/2   skivad morot
några dillvippa
4   ägg

Tillbehör

sillbit

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge håller dom

Lars

2023-03-12

Hej Lars! Äggen håller i ca 1 vecka, eventuellt även längre. När du har tagit fram äggen till servering rekommenderar vi att äta upp dem och inte ställa in i kylen igen. Titta, lukta och smaka är bästa sättet att avgöra hållbarheten. 😊 Hälsningar Elina

Redaktionen

2023-07-21

Hur länge håller äggen i oöppnad burk? Ca

Jessie

2021-02-04

Testa liknande recept

Brantevikssill
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Sill med dill och rödlök
Betyg 4.3 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Brantevikstofu
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glasmästarsill
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddsill med citron
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon- och enbärssill
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga