Gratäng Royal

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Gratäng Royal

Gratäng Royal är en lite lyxigare fiskgratäng som passar ypperligt vid festliga tillfällen. Du tillagar gratängen på kungsflundra, svamp, vin, lök, smör och persilja och serverar den tillsammans med gratinerade potatismostoppar.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2002

Gratäng Royal

Ingredienser

4 portioner
1 1/2 kg  kungsflundra
1 dl  vitt vin
1   gul lök
1 msk  smör
200 g  karljohanssvamp (färsk eller från burk)
salt och peppar
1/2 dl  persilja
3 dl  vällagrad riven ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Karljohan svamp lasagne
Betyg 4.3 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza bianco med skogssvamp och Folke
Betyg 4.7 av 5.
58 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ragu på morot & karljohanssvamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gräddig karljohansoppa
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga