Göstimbal med löjromstopp och skummig dillsås

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
0
Göstimbal med löjromstopp och skummig dillsås

Det här receptet på göstimbal med löjromstopp och skummig dillsås är lika intressant och njutbart som det låter. Med förstklassiga ingredienser som torsk, löjrom och vitt vin blir den här rätten både lyxig och otroligt god. En riktig festmåltid!

Göstimbal med löjromstopp och skummig dillsås

Ingredienser

8 portioner
1 kg  gösfilé, torsk eller hoki
1 msk  salt
1 - 1 1/2 krm  kajennpeppar
2   ägg
4 dl  mellangrädde

Sås

1   gul lök
5 dl  vatten
3 dl  vitt vin
1/2 dl  koncentrerad fiskfond
1   knippa dill
1 dl  mellangrädde
1 tsk  salt
1 - 1 1/2 krm  mald vitpeppar

Garnering

150 - 175 g  löjrom
dillkvistar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Gös Ebba Brahe
Betyg 3.2 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Romägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ceviche på peruanskt vis
Betyg 2.9 av 5.
220 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gös på purjolöksbädd
Betyg 2.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gravad filé med äppelsallad
Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskfilé med gurka, pepparrot och laxrom
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga