Fetaostpiroger

Betyg 2.3 av 5.
65 personer har röstat
6
Fetaostpiroger

Dessa grekiskinspirerade härliga smördegspiroger med fetaost, spenat, vitlök och hasselnötter svänger du ihop på under en timme! Passar utmärkt som mingelmat eller på buffébordet!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Fetaostpiroger

Ingredienser

10 bitar
1   paket fryst smördeg (à 5 plattor, 425 g)
400 g  färsk spenat
1/2 dl  hasselnötter
3   vitlöksklyftor
1 dl  bladpersilja
2 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
1 tsk  rosépeppar
100 g  fetaost
1   ägg
1 msk  vatten

För alla

Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i smördegen. Uteslut ägget och fäst samman degen med vatten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
65 personer har röstat

Kommentarer

Kan man förbereda o frysa in?

Berit

2021-06-15

Ska man skära upp i trekanter före eller efter gräddning?

Sari

2021-05-25

Hej Sari! Du ska skära i trekanter efter gräddning. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Redaktionen

2021-05-25

Otydligt recept..

Lana

2021-02-25

Näringsvärde per portion

Energi1080 KJ / 260 kCal
Fett20 g
Kolhydrater15 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Smördegspiroger med spenat och lök
Betyg 3.5 av 5.
64 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Piroger med rotselleri och ädelost
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammkorvspirog med rosmarin och chèvre
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tomatjuice
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pirog med kräftstjärtar och crème fraiche
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fikonflarn med ädelost
Betyg 5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga