Dillsill

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Dillsill

Marinerad dillsill, gjord på en klassisk ättikslag blandad med finhackad dill, blir en pigg och njutbar måltid. Efter att sillen marinerats i två dygn får du en härlig och matig rätt, förträfflig tillsammans med färsk potatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2001

Dillsill

Ingredienser

10 portioner
2   burkar urvattnad inläggningssill (à 420 g)
4 dl  finskuren dill

Inläggningslag

5 msk  ren ättika (24%)
3 dl  vatten
2 dl  socker
1 tsk  grovt krossad vitpeppar

För alla

Fri från gluten, mjölk och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Limesill
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sommarsill med citron
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klar sill med fänkål, gurka, rödlök och dragon
Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med apelsin och Krämig senap- och dragonsill
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärssill
Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Öl- och löksill
Betyg 4.6 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga