Citrusstekt lammstek med rostade rotfrukter
Imponera på gästerna med citrusstekt lammstek. Rosmarin, citron och apelsin är några av de spännande ingredienserna som gör denna varmrätt så härligt robust. Ugnsrosta palsternacka, lök, paprika och morötter tillsammans med lammsteken för extra smak!
Ingredienser
4 portioner
1200 g lammstek utan ben
1 apelsin
1 citron
1 lime
800 g potatis t ex mandelpotatis
4 morötter
2 palsternackor
2 röda lökar
2 paprikor
1 vitlök
2 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 msk olivolja
färsk rosmarin
Gör så här
Tips
Blanda matyoghurt med ajvar och servera till.
(Observera att receptet inte längre är fritt från laktos och mjölkprotein med detta tillbehör).
(Observera att receptet inte längre är fritt från laktos och mjölkprotein med detta tillbehör).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Med en något mindre stek blev alltsammans färdigt samtidigt.
Gunnel
2010-02-01