Chokladdoppat godis

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat
0
Chokladdoppat godis

Superenkelt recept på chokladdoppat godis av torkad frukt, flingor, rispuffar, kokos, nötter, popcorn eller vad du känner för att doppa i smält choklad. Täck dina favoritsaker i choklad och låt godiset stelna i kylen. Klart att servera!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1998

Chokladdoppat godis

Ingredienser

undefined
400 g  mörk choklad

Gott att doppa i

torkad frukt t ex äppelringar, aprikoser,russin, flingor, rispuffar, kokos, solrosfrön)
nötter
popcorn
corn flakes

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladbräck med frukt
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lalehs persiska ris
Betyg 3.1 av 5.
47 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Frukt- och nötboll
Betyg 3.4 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladbräck med godis
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladpopcorn med kanel och tranbär
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladpopcorn med flingsalt
Betyg 4.2 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga