Bulgur à la Malta

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
0
Bulgur à la Malta

En spännande variant av ris à la Malta där basen är bulgur istället för ris. Du blandar bulgur à la maltan med vispgrädde och apelsin samt toppar det hela med björnbär. Ett utmärkt alternativ när man tröttnat på julgröten!

Bulgur à la Malta

Ingredienser

4 portioner
250 g  björnbär
2 dl  hel bulgur
1 dl  vispgrädde
2 msk  strösocker
finrivet skal av 1/2   apelsin
bitar av 1   apelsin

För alla

Rätten är äggfri, men innehåller gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot soja-, havre- eller risbaserat mjölkalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1238 KJ / 296 kCal
Fett10.8 g
Kolhydrater40.2 g
Protein5.9 g

Testa liknande recept

Smoothiebowl med björnbär och apelsin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Björnbärssylt med gin
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Björnbärsmarmelad med lakrits
Betyg 4.5 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risgrynspudding med björnbär och lime
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rårörda björnbär
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blandbärssaft
Betyg 2.1 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga