Bresaola e ruccola

Betyg 3.1 av 5.
75 personer har röstat
1
Bresaola e ruccola

Bresaola e ruccola är inget mindre än en underbart smakrik sallad med lufttorkat nötkött, parmesanost och citronjuice. Sältan från ruccolan, parmesanen och bresaolan bryts av mot den syrliga citronen och salladen toppas med olivolja.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Bresaola e ruccola

Ingredienser

6 portioner
150 g  bresaola
1   påse rucola (à 70 g)
75 g  parmesan
2 msk  färskpressad citronjuice
2 msk  olivolja
nymalen svartpeppar

För alla

Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
75 personer har röstat

Kommentar

Mycket gott och lätt att förbereda och gör atill många. Jag har bytt ut citronen mot Creme baslamico och det fungerar utmärkt det också.

Anna

2011-09-23

Testa liknande recept

Carpaccio
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tagliatelle med bresaola och mozzarella
Betyg 3.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bresaola med ädelostfikon
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellopasta med bresaola
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Champinjonsallad med parmesan och ruccola
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta calabrese med bresaola
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga