Boudin Noir

Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat
0
Boudin Noir

Boudin Noir är det lilla tilltugget med den stora smaken. Du gör en fantastisk mix av lök, äpple, blodpudding och timjan och rullar in blandningen i bacon. En annorlunda och spännande smakupplevelse.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2008

Boudin Noir

Ingredienser

8 portioner
1   gul lök
1   äpple
200 g  blodpudding
smör till stekning
1/2 dl  grovhackad färsk timjan
1/2 tsk  salt
1 krm  grovmalen vitpeppar
flytande smör och rapsolja eller olivolja
2   paket bacon i skivor (à 140 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Blodpudding med äppel- och lökfräs
Betyg 4.4 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pithivier – Smördegspaj med bacon och purjolök
Betyg 3.7 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svamp med syltlök och bacon
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekinspirerat tilltugg
Betyg 2.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Getostfyllda dadlar med bacon
Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk lantgryta
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga