Avokadopesto

Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat
0
Avokadopesto

Pesto på ett nytt sätt! Avokado, citron, basilika, vitlök, mandel och parmesan mixas till en slät pesto. Perfekt att servera på snittar, till bröd, tillsammans med sallad eller en god pastarätt.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019

Avokadopesto

Ingredienser

ca 3 dl
1   avokado
2 msk  färskpressad citronjuice
1   kruka basilika
1   riven vitlöksklyfta
1/2 dl  mandel
1 dl  riven parmesan
3 msk  olivolja
1/2 tsk  salt
2 krm  peppar
1/2 dl  kallt vatten

För alla

Fri från gluten och laktos. Innehåller mjölkprotein.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör undvika ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Näringsvärdet är beräknat per dl.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1350 KJ / 323 kCal
Fett30 g
Salt1.52 g
Kolhydrater4 g
Protein9 g

Testa liknande recept

Mias pesto
Betyg 3.1 av 5.
31 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado- och mandelspread
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädel avokadoröra
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pestorisoni
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gräslökspesto
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönkålspesto med valnötter och halloumi
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga