Äppelpicklad rabarber med anis

Betyg 3.2 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Äppelpicklad rabarber med anis

Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst . Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.

Äppelpicklad rabarber med anis

Ingredienser

ca 5 dl
ca 500 g rabarber
1/2 dl ättika (12 %)
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 msk konc äppeljuice
1 krm hel anis

Gör så här

Näringberäkningen är på 1/2 dl.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Ser jättegott ut! Hur länge klarar den sig i kylen tro?

    Malin

    Hej Malin! Picklad rabarber är riktigt gott! Den håller ca 1-2 veckor i kylen. Hälsningar Niclas

    ICA-köket

  • Jättegott och fräscht!

    Agneta

  • Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle

    Ica-köket

Näringsvärde per dl

Energi206 KJ / 49 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater12 g
Protein0.5 g

Testa liknande recept

  • Syltade kantareller
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sockersaltad gurkrelish
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Inläggningslag
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad