Äppelpicklad rabarber med anis

Rabarber inlagd i ättika och äppeljuice smakar försommar när den är som bäst . Den picklade rabarben med ton av anis passar fint till grillat kött och särskilt bra till fläskkött.

Gör så här
Näringberäkningen är på 1/2 dl.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per dl
Energi206 KJ / 49 kCal
Fett0 g
Salt0.1 g
Kolhydrater12 g
Protein0.5 g
Kommentarer
4 stSer jättegott ut! Hur länge klarar den sig i kylen tro?
Malin
Hej Malin! Picklad rabarber är riktigt gott! Den håller ca 1-2 veckor i kylen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Jättegott och fräscht!
Agneta
Hej Kerstin! Är det knapparna ovan som inte fungerar? Är du inloggade eller inte? Svarar dig på mail så ska vi lösa det! Hälsningar Michelle
Ica-köket