Världens bästa tårtbotten

Den ska vara enkel att baka, bli lätt, luftig och lagom söt. Dessutom villigt låta sig delas, utan att smula eller gå sönder, därefter fyllas och dekoreras. Här är en tårtbotten som uppfyller precis alla de nämnda kraven. En riktig toppenbotten helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Gör så här
00:03:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi675 KJ / 161 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
Super enkel å god
Annette
2025-07-04Väldigt irriterande att det inte står skrivet i recepet, vilken typ av ugn gradantalet gäller!?! Varmluftsugn el vanlig ugn?
Maria
2025-06-28Hej Maria! Vi provlagar alla våra recept på vanlig över-undervärme, om inte något annat anges i receptet. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
2025-06-30Kan man göra botten på morgonen dagen innan och fylla den på kvällen och dekorera dagen efter då den ska serveras? Hur förvarar man den bäst?
Jeanette
2025-06-25Hej Jeanette! Det går bra om inte fyllningarna är för lösa. Täck med plastfilm och ställ den i kylen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
2025-06-25