Världens bästa tårtbotten

Den ska vara enkel att baka, bli lätt, luftig och lagom söt. Dessutom villigt låta sig delas, utan att smula eller gå sönder, därefter fyllas och dekoreras. Här är en tårtbotten som uppfyller precis alla de nämnda kraven. En riktig toppenbotten helt enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Gör så här
00:03:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi675 KJ / 161 kCal
Fett3 g
Salt0.2 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
Tyvärr blir den smulig och svår att hantera, god men inte lätt att skära.
Sofia
2025-08-16Ett väldigt bra recept på tårtbotten. Aldrig bakat tårtbotten tidigare men vilket bra resultat. Jag är så nöjd
Mona
2025-08-08Jag har en form som är 28cm =3 L Hur mycket ska jag öka ingredienserna i receptet?
Sabine
2025-07-30Hej Sabine! Förlåt för sent svar men du skulle behöva öka receptet 1,3 gånger. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-08-04