Parmesankyckling med råstekt broccoli och chiliyoghurt
Missa inte det här snabblagade receptet på krispigt parmesanpanerad kycklinglårfilé med råstekt broccoli som får smak av vitlök och citron. Under tiden som kycklingen går klart i ugnen steker du broccolin och gör den chiliheta yoghurtsåsen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014
Ingredienser
Råstekt broccoli
Chiliyoghurt
För alla
Gör glutenfri: Välj glutenfritt ströbröd och byt ut vetemjölet mot t ex glutenfri mjölmix.
Gör laktosfri: Välj laktosfria produkter av ströbröd, matyoghurt, crème fraiche och matfett.
Gör mjölkproteinfri: Använd mjölkproteinfria produkter av ströbröd, ostersättning och matfett. Byt yoghurt mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt och crème fraiche mot Imat fraiche eller Sour supreme (innehåller soja).
Innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer