Varm potatissallad

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Varm potatissallad

En varm potatissallad passar till de flesta kött- och fiskrätter eller vegetariskt. Potatisen steks tillsammans med rödlök och sockerärter i smör och olja. Vänd ner spenat och servera med valfri ört som garnityr.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Varm potatissallad

Ingredienser

4 portioner
500 g delikatesspotatis eller annan liten potatis
1/2 rödlök
100 g sockerärtor
smör och olivolja till stekning
80 g färsk spenat
salt
peppar
körvel persilja eller basilika till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi590 KJ / 140 kCal
Fett4 g

Testa liknande recept

  • Varm pastasallad med falukorv
    Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rimmad torsk med betor och körvel
    Betyg 3.3 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad korv med fransk potatissallad
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Varmrökt potatissallad
    Betyg 2.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad