Ugnspannkaka med spenat och kassler

Betyg 3.7 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Ugnspannkaka med spenat och kassler

Denna matiga ugnspannkaka med siktat dinkelmjöl, spenat och kassler är en hälsosam vardagsrätt för både stora och små. Servera gärna med cottage cheese.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Ugnspannkaka med spenat och kassler

Ingredienser

4 portioner
8 dl mjölk (3 %)
4 ägg
4 1/2 dl dinkelmjöl (siktat)
250 g fryst, tinad bladspenat
200 g kassler
1 msk smör
1 tsk salt

Lingonkeso

250 g cottage cheese
1 dl rårörda lingon

Gör så här

00:30:00
Näringsberäkningen inkluderar äppelsallad.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

5 st
  • Hela familjens favorit! Passar så bra med keso och lingonsylt.

    Sara

  • Så gott. Bästa ugnspannkakan som finns. Kör med hackad spenat. Kassler kan bytas ut mot rökt skinka eller bog. Blir precis lika gott.

    Josephine

  • Hur smidigt som helst att tillaga och så gott

    Angelica

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 737 kCal
Fett27 g
Kolhydrater77 g
Protein45 g

Testa liknande recept

  • Olivpasta med kassler
    Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pizzadeg romana
    Betyg 4.6 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad