Surdegsgrund på rågmjöl

Ta dig tid att göra ditt alldeles egna surdegsbröd på rågmjöl! Ha degen i kylen och baka den i ugnen vid tillfälle. Resultatet blir ett nybakat, saftigt och nyttigt bröd som du kan variera med olika goda pålägg.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010

Ingredienser
1 sats
vatten
ekologiskt rågmjöl
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 1 sats surdeg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
var hittar jag resten av receptet?
Ritva
2025-05-31Hej Ritva! Om du klickar på det röda ordet i beredningen så kommer du till brödreceptet! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-06-02Hej, en fråga dag 4 ska man inte hälla ut 1/4 del och där efter mata igen ?
Parisa
2025-01-28Hej Parisa! Det behöver du inte göra. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-01-28Hej! En fråga, dag 4 när man tillsätter mer mjöl och vatten. Ska locket vara på tätt eller löst?
Nour
2025-01-15Hej Nour! Locket ska sitta på men dra inte fast det det hårdaste du kan bara. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-01-17