Potatissallad med senapsfrön och bacon

En matig och mättande potatissallad med senapsfrön och bacon. Potatissalladen passar utmärkt att servera som tillbehör till grillat kött på sommarfesten!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2008

Ingredienser
4 portioner
1 kg färskpotatis
2 msk raps- eller olivolja
1 tsk salt
2 krm peppar
1 paket bacon (à 140 g)
1 1/2 msk senapsfrön
4 msk äppelcidervinäger
1/2 tsk hackad rosmarin
1 dl majonnäs
1/2 dl finhackad persilja
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
1/2 rödlök
Gör så här
00:20:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2457 KJ / 587 kCal
Kommentarer
5 stMycket gott. Lätt att göra. Går inte misslyckas
Anna
Funkar även bra utan bacon!
Annelie
Galet god!!!!! Sonen önskar ofta ”farmors” potatissallad då hon bjöd oss på den den första gången vi åt den
Annika