Potatissallad

Finns det något godare än en krämig potatissallad till nygrillat kött? Kapris, dijonsenap och majonnäs är några av ingredienserna som får stå till sig och gör salladen smakfull och intensiv.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2005

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2267 KJ / 542 kCal
Fett44 g
Salt2 g
Kolhydrater30 g
Protein5 g
Kommentarer
6 stJag har lite 40% grädde , äpple , purjolök i också :) Den är omtyckt av många :)
Catharina
Ann-Sofi. Du får väl titta hur många detta recept är till. på inköpslistan står det att det är för 100 personer, så därför är det 10 kg potatis.
Ann-chatrine
I inköpslistan står det 10 kg potatis men i receptet står det 1,5 kg. Väldig skillnad!
Ann-sofi
Hej Madeleine! Det fungerar utmärkt med både yoghurt och gräddfil - bara att välja.
Ica-köket
Hej i recepten för 10pers är det gräddfil i men i receptet för 100pers så är det yoghurt, finns det någon speciell anledning eller funkar båda sorterna i båda recepten? Tusen tack för detta recept, som jag letat efter recept på "riktig" potatissallad!! //madeleine
Madeleine
Jättegod, men jag använde rödlök i stället för gul lök. Alla gäster ville ha receptet.
Monica