Cottage cheeselasagne med spenat

Vinnande lasagne med cottage cheese, krossade tomater, bladspenat och riven lagrad ost. En väldigt god variant av lasagne som du kan hetta till med en aning chilipulver. Du serverar lasagnen tillsammans med en härlig grönsallad.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2009

Gör så här
00:04:00
00:02:00
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2003 KJ / 476 kCal
Fett11 g
Salt0.28 g
Kolhydrater44 g
Protein19 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
38 stHelt okej, men finns bättre vegolasagner.
Sara
Bra men smakar väldigt lite. Fick krydda upp det rejält och tillsätta buljong för att få någon smak
Lina
Lätt att röra ihop och fort underbart god ock kalorisnål lade till lite riven ost mellan varven
Hannele
Något av det sämsta jag ätit. Den smakade som hö luktar tyvärr.
Sofie
PS jag använder färsk spenat istället för fryst men samma mängd DS
Ingela
Så god, jag saknar inte kött när jag äter denna. Använde bechamelsås istället för keso. Tog även med lite överbliven kokt potatis samt svamp.
Ingela
Så underbart god och enkel lasagne att göra! Passar både en stressad vardag och en helg lunch/middag 👍 Jag brukar lägga till lite extra kryddor basilika, oregano och lite extra av dom andra plus en zucchini! Toppen gott 🤩
Andrea
Varför skriver ni inte keso?
Gabriella
Jättegott kommer att bli en favorit! Mycket smak gott med chilipulver!
Britt
Väldigt gott enkelt recept. Ni får ändra mängden krossade tomater till 390 g, Icas förpackningar har drabbats av krymplation!
Agneta